Litt om meg og denne bloggen

«Jeg er på ingen måte noen stor kokk, jeg er faktisk ikke engang en liten…»

Making pasta

Pasta, matkurs Italia 2011

Men jeg liker å lage mat, og finner mye inspirasjon på nettet. Oppskriftene jeg legger ut her er ikke mine, men variasjoner av ting jeg har funnet på nett eller har plukket opp andre steder. Hovedfokus skal være på enkle oppskrifter, basert på sunne, friske råvarer.

Hovedgrunnen til at jeg legger ut disse oppskriftene og bilder av retter jeg har laget, er at jeg håper andre kan bli inspirerte til å prøve seg på kjøkkenet.

Jeg har en forkjælighet for Italiensk mat.  En av årsakene er nok at jeg har vært på matkurs i Italia et par ganger. Også det at det italienske kjøkkenet handler om de gode og naturlige råvarene gjør at det er ekstra inspirerende å prøve seg på italiensk mat. Også den italienske tilnærmingen til mat og til måltidet gjør det hele til en positiv opplevelse. Det å kunne sitte timesvis å nyte god mat og vin er noe vi ikke er så flinke til her på berget.

Alle bilder på bloggen er bilder tatt av min versjon av den presenterte oppskriften – «What you see is whaz’ you get ;)» Bildene er enten tatt av meg selv, eller av Liv K Stangeland. Dere kan se mer av hennes bilder på hennes blogg, stangeland.org

italia_kurs_2011

Ravioli, matkurs Italia 2011

Jeg håper du kan finne noe her som inspirerer deg til å ta en tur på kjøkkenet, og at du lykkes med det du lager 🙂

Buon appetito!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.